COMISSIÓ DE MENJADOR

26-02-2016  Novetats Espai Menjador

A principis de febrer ens vàrem reunir amb la Coordinadora de l’equip de menjador, d’aquesta reunió destaquem els següents punts: Novetats espais menjador

——————————————————————-

Bon dia famílies,

Us volem informar de la primera trobada que hem realitzat la comissió de menjador; l’AMPA, l’escola i la coordinadora de menjador.

La reunió va tenir un caire informatiu, posar-nos al dia del que s’està fent, obrir camins de línies d’actuació conjunta i traslladar algunes que altres inquietuds i/o propostes.

Temes tractats:

* Es vol fer prendre consciència als nens de la importància de no llençar el menjar, el menjar que hi hagi al plat s’ha d’acabar. És l’objectiu principal de menjador aquest any.

Es pretén fer partícip al nen i al monitor de les quantitats que cadascú pot ingerir, sempre dins d’una mínims, per aconseguir que el plat quedi net. Els nens poden repetir de menjar si tenen més gana

* Ens presenten el programa d’activitats planificades per al temps d’esbarjo. Aquest curs al menjador agafarà un avió i viatjaran pel món. D’aquesta manera les activitats tindran un fil conductor. La primera escala ha estat Rússia. Podeu veure el Planning d’activitats penjat a la web de l’escola, a l’apartat de menjador.

Es fa valoració entre tots, i aniran modificant algunes de les activitats que no han tingut èxit i potenciant aquelles que si que han tingut.

* La biblioteca continua oberta abans de dinar perquè els alumnes puguin fer deures, llegir o fer treballs.

* Rentat de dents. L’escola ens comenta que veu en aquesta acció certa complicació perquè pot suposar risc sanitari. En el cas del Cicle Infantil, els alumnes que vulguin, poden portar en un necesser, el seu raspall i la seva pasta de dents, tot marcat. Abans d’entrar a classe la monitora acompanyarà als nens de manera voluntària a rentar-se les dents.

En altres cicles es més complicat, perquè fan la filera a la pista i no hi ha una monitora que els pugui acompanyar.

Hem quedat amb l’escola que com a iniciativa es provarà en nens de 6è per veure com funciona (sempre de manera voluntària) i es valorarà si es pot fer arribar la iniciativa a altres cursos.

* Hem proposat caminar plegats en la incorporació de nous hàbits o altres propostes que des de casa si es saben poden reforçar o inclús iniciar (tema ganivet a P4, o altres de similars) d’aquesta manera el treball es fa des de l’escola i es reforça a casa o al inrevés. Hem sol·licitat mantenir-nos informats per a realitzar les accions de forma conjunta.

Aquestes van ser els punts tractats a la sessió.

Pares i mares, qualsevol cosa que vulgueu comentar serà benvinguda… ampamillet@gmail.com

Gràcies,

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s