Famílies lectores del Lluis Millet! El primer Berenar de Contes del curs el farem el dimecres 26 d’octubre a les 16’45 h. a la Sala de psicomotricitat. I el dediquem als AVIS / SAVIS, tindrem a la gent gran com a protagonista. “Històries d’àvies intrèpides, avis savis que ensenyen i cuiden els néts, avis que recorden el passat, àvies que viuen els darrers anys de la seva vida… La literatura és plena d’avis i àvies meravellosos

Per apuntar-vos envieu un correu a l’AMPA ampamillet@gmail.com

___

A l’escola Lluís Millet tenim un “Berenar de Contes” un cop al mes.

Qui son:
Som l’equip del Berenar de contes, un grup de famílies de l’Escola Lluis Millet del Masnou, que ens hem agrupat amb un objectiu comú: la promoció i dinamització de la lectura.

Aquí teniu el seu blog per seguir totes les seves activitats i on trobareu un llistat de blogs de literatura infantil i juvenil recomanats.

http://berenardecontes.blogspot.com.es/

Anuncios

»

  1. L’alumne de l’escola Lluís Millet de El Masnou, Pau Dorado Mitjavila,de segón A, ha escrit i publicat a amazon un petit llibre en catalá amb 5 contes educatius. Una manera de donar missatges de companyerisme, etc, a través del contes desde la imaginació d’un nen. Actualment es número 1 en descàrregues gratuites en catalá. Us deixo l’enllaç per que el podeu gaudir.

    http://www.amazon.es/contes-Contes-infantils-Book-Catalan-ebook/dp/B0173QJHKM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1445882620&sr=8-1&keywords=els+contes+d%27en+pau

    Le gusta a 1 persona

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s